Renovatie 150 badkamers Inntel Hotels Rotterdam Centre

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Renovatie 150 badkamers Inntel Hotels Rotterdam Centre

| 27 januari 2020
Renovatie 150 badkamers Inntel Hotels Rotterdam Centre
Renovatie 150 badkamers Inntel Hotels Rotterdam Centre

Nesto Holland Tegelwerken renoveert op dit moment de badkamers van hotelkamers en suites van het Inntel Hotels Rotterdam Centre. Ze kregen de opdracht om de badkamers, snel en met zo min mogelijk overlast, aan te passen. Het gaat in totaal om ruim 150 badkamers.

Nesto Holland Tegelwerken kreeg de opdracht om ruim 150 badkamers van hotelkamers en suites van het 4-sterren Inntel Hotels Rotterdam Centre, aan de voet van de Erasmusbrug, te renoveren. De renovatie van een badkamer moet snel en met zo min mogelijk overlast gebeuren. De JACKOBOARD tegelelementen bleken hiervoor de ideale oplossing. 

Nesto heeft eerst de JACKOBOARD Plano elementen geplaatst over de oude tegels. Daarnaast is een muurtje en toiletelement gemaakt met de elementen.
Kiwitz ADT 215, gebruiksklare afdichtingspasta, is gebruikt voor het naad- en voegloos afdichten van de platen.Op sommige stukken in de badkamer is geen JACKOBOARD toegepast, maar zijn tegels over het bestaande tegelwerk verlijmd. Deze zijn eerst  voorgestreken met Kiwitiz PRM 125, primer voor zuigende en niet-zuigende ondergronden. Vervolgens zijn de tegels op wand en vloer verlijmd met Kiwitz LMN 560 tegellijm en gevoegd met Weber.fug 870 cementgebonden voegmortel. 
 
 

Het resultaat: een mooie moderne hotelkamer in het centrum van de stadGebruikte producten

 

 

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven