Maak het waar met Kiwitz.


Het familiebedrijf Kiwitz bestaat al sinds 1954 en is opgericht door opa Jan Kiwitz. Jan runde een kroeg en verkocht daarnaast mengolie, een soort plastificerende stof als toeslag in mortels. Dit was zo succesvol dat hij in 1954 het assortiment uitbreidde met specialistische bouwstoffen.
 
Kiwitz is gegroeid. Maar van binnen zijn we nog steeds hetzelfde. Een familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met passie voor de bouw, veel technische kennis en vakmanschap. Medewerkers, die net een stapje meer zetten om werk te leveren waar we trots op kunnen zijn. We werken met plezier samen met onze klanten en hebben aandacht voor de uitdagingen waar onze klanten voor staan. We bieden hoogwaardige producten en staan altijd voor je klaar. Heb je advies nodig voor een specifiek project of wil je meer weten over (de verwerking) van een bepaald product? Onze medewerkers hebben alle kennis in huis. We leveren graag kwaliteit. Altijd. Met onze producten en met onze service en adviezen. Niet alleen om te zorgen dat de projecten perfect verlopen en we samen zorgen voor mooie duurzame bouwwerken. Maar ook zodat de opdrachtgever, bouwprofessionals én de bewoners of eigenaren blij zijn met hoe we het regelen. Met een breed assortiment premium kwaltiteit producten, op tijd en met oog voor detail. We zijn de bouwpartner voor:
  • tegelzettersproducten
  • afdichtingsproducten
  • beton- en morteltechnologie
  • vloer- en wandproducten
Geen grote verhalen over hoe goed we zijn. We laten het graag zien. We doen gewoon ons werk. Gewoon. Goed. Maak het waar. Met Kiwitz.
Kiwitz maakt onderdeel uit van de Kiwitz Groep, een groep van bedrijven die alle een relatie tot bouwgerelateerde producten en diensten hebben. Naast Kiwitz bestaat de Kiwitz groep uit JAKIVaristone en Comfort Company.

​Kiwitz BV opereert in heel Nederland. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Ulft. Kiwitz gelooft heel erg in kennis, kwaliteit en kennisdeling. Daarom zijn wij aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:  


Aan het laden
Aan het laden