Bescherm je schoorsteen tegen lekkage


Schoorsteen renoveren tegen lekkageNet als een dak, is ook een schoorsteen na een bepaalde tijd toe aan renovatie. Een schoorsteen is continu onderhevig aan invloeden van buitenaf die de kwaliteit kunnen aantasten. Denk bijvoorbeeld aan wind, regen, vorst en vuil. Kiwitz biedt hoogwaardige producten voor het repareren, afdichten en impregneren van de schoorsteen(kop) waardoor de schoorsteen weer lange tijd beschermd is tegen vervuiling of andere schadelijke invloeden.
Ben je op zoek naar de beste renovatieproducten om je schoorsteen te beschermen tegen lekkage en vochtproblemen? Ontdek hoe onze hoogwaardige producten je schoorsteen van buitenaf kunnen renoveren:

Schoorsteen Impregneren:


Met ons speciale impregneermiddel creëer je een waterafstotende barrière die voorkomt dat vocht de structuur van je schoorsteen binnendringt. Dit helpt lekkage te voorkomen en verlengt de levensduur van je schoorsteen. Kiwitz biedt hiervoor een vloeibaar impregneermiddel Gevelimpregneer S en een gevelimpregneercrème Kiwitz MPG 750.

Schoorsteen Repareren


Weber.tec 933 is een waterdichte uitvlakmortel die uitermate geschikt is voor het herstellen van scheuren en beschadigingen aan de bovenkant van schoorstenen. Met dit product kun je eenvoudig en effectief kleine reparaties uitvoeren om verdere schade te voorkomen.

Schoorsteenkop Waterdicht Maken


Kiwitz ADT 762 is een hoogwaardig waterdichte coating die speciaal is ontwikkeld voor het afwerken en afdichten van lekkende dakvlakken van bitumen, beton, zink, aluminium en staal. Dit product zorgt voor een langdurige waterdichte afwerking, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden.

Bescherm je schoorsteen tegen lekkage en schade met onze hoogwaardige renovatieproducten! Bekijk ons assortiment en zorg ervoor dat je schoorsteen weer in topconditie is!


Producten om je schoorsteen te repareren, afdichten of impregneren

Kiwitz ADT 762

Item No. ITEM.0000981

Kiwitz Gevelimpregneer S

Item No. ITEM.0001733

Kiwitz MPG 750

Item No. ITEM.0002731

weber.tec 933

Item No. ITEM.0000263

weber.tec 934

Item No. ITEM.0000307
Aan het laden
Aan het laden