Kiwitz Expert DealerKiwitz werkt nauw samen met een netwerk van Expert Dealers.  Expert Dealers maken deel uit van een exclusief dealernetwerk in Nederland met als doelgroep de professionele tegelzettersmarkt.
Door de nauwe samenwerking met Expert Dealers zijn we in staat professionals van het best mogelijke advies te voorzien voor vrijwel iedere uitdaging op tegelgebied.

Zoek hieronder een Kiwitz Expert Dealer bij jou in de buurtKiwitz Dealer Portal


Professionals die intensief samenwerken met Kiwitz producten, krijgen de mogelijkheid gebruik te maken van een Dealer Portal. Deze Dealer Portal faciliteert een optimale bestel en logistieke service: snel en betrouwbaar.
Bestellingen kunnen eenvoudig worden geplaatst op www.kiwitz.nl tegen condities die vooraf zijn afgesproken en vastgelegd. Professionals kunnen zelf kiezen of zij de bestelling laten afleveren bij de Expert Dealer, op hun eigen vaste afleveradres óf op een projectlocatie.
 

Kiwitz Nachtleveringen


Expert Dealers kunnen gebruik maken van nachtleveringen. Bij deze aflevervariant is het mogelijk om tot 20 uur ’s avonds een bestelling te plaatsen, welke dezelfde nacht nog wordt uitgeleverd. Wel zo handig indien men ergens dringend om verlegen zit, bijvoorbeeld doordat er een last minute wijziging in de planning is gemaakt. Spaar reistijd en win productieve tijd…of tijd om te ontspannen!
In de check-out op de webshop kan worden aangeven of men gebruik wil maken van de optie ‘nachtlevering’.Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek één van onze Kiwitz Expert Dealers.

Aan het laden
Aan het laden