Garanties


Wanneer je een product koopt, heb je het recht op een deugdelijk product. Dat vinden wij niet alleen, dat is ook wettelijk zo geregeld via de wettelijke productgarantie (conformiteit).
 
Veel producten hebben een CE-keurmerk. In dat geval is via Europese wet- en regelgeving vastgelegd waar een product minimaal aan moet voldoen.
Er is geen vaste wettelijke garantietermijn voor bouwmaterialen: het product moet een bepaalde tijd op een normale manier kunnen worden gebruikt. In dat kader is het een belangrijk aspect dat de minimale houdbaarheidstermijn die voor sommige producten van toepassing is in acht wordt genomen.
 
Wij kunnen de juiste en daardoor succesvolle toepassing van onze producten niet controleren. Om die reden kunnen wij slechts garantie geven op de kwaliteit van onze producten zoals beschreven in de productinformatiebladen en beschreven in onze leveringsvoorwaarden.
Uiteraard geven we je wel graag advies voor succesvolle verwerking, zodat jij tevreden zult zijn over het product en het eindresultaat.

Kiwitz BV garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de gegevens zoals beschreven in het meest recente productgegevensblad. Deze tref je aan op deze website.

Aan het laden
Aan het laden