Verzendkosten


Bij een bestelling vanaf € 300,- excl. BTW* rekenen wij bij 'Kiwitz Next Day' geen verzendkosten. Wil je een bestelling op een specifieke datum en tijd hebben, dan berekenen wij een toeslag. Bij een bestelling onder de € 300,- excl. btw rekenen wij € 27,50 aan order- en verzendkosten*.

* Afwijkende transportkosten

Voor artikelen met afwijkende afmetingen of gewicht geldt het volgende. Bij een bestelling vanaf € 750,- excl. BTW rekenen wij bij  'Kiwitz Next Day' geen verzendkosten. Bij een bestelling onder de € 750,- excl. btw rekenen wij € 75,- aan order- en verzendkosten. Bij elk artikel waarop dit van toepassing is, wordt vermeld dat afwijkende transportkosten gelden. 
 
Uiteraard is afhalen in Ulft altijd gratis!

Gewenste levertijd

Afhankelijk van de gewenste levertijd (zie ook "levertijd en bezorging") gelden de volgende toeslagen op de verzendkosten bij bestellingen voor 15.00 uur:

ServiceOmschrijvingToeslag (excl. BTW)
Kiwitz Next Day (handtekening vereist)Levering de volgende werkdag tussen 8:00 en 17:00 uur€ 0,00
Kiwitz Next Day (handtekening niet vereist)Levering de volgende werkdag tussen 8:00 en 17:00 uur€ 7,50
Kiwitz ExpresserLevering de volgende werkdag tussen 8:00 en 12:00 uur€ 35,00
Kiwitz Full ServiceLevering op maat op aanvraag
 

Let op!

Voor bezorgingen op de Waddeneilanden kunnen wij niet garanderen dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt (dit in verband met de overtocht met de veerpont). Om dezelfde reden kunnen wij helaas niet gratis leveren in dit gebied.
Wanneer er voor wordt gekozen om de bestelling te laten bezorgen in dit gebied zullen wij contact met je opnemen om de bezorgdatum en exacte kosten te bespreken. De exacte bezorgkosten worden bepaald aan de hand van de geplaatste bestelling. 
Aan het laden
Aan het laden