Levertijd en bezorging


Voor het transport van je bestelling werken we samen met transportpartners.
Afhankelijk van de ordergrootte, het type materiaal, de gewenste levertijd en de door jou gekozen verzendopties wordt een transporteur gekozen die het best past bij jouw verzending.

Levertijden en bereikbaarheid


Meerdere bezorgopties

Onderstaande levertijden zijn gebaseerd op bestellingen die voor 15:00 uur bij ons binnen zijn en dat de producten op voorraad zijn.

Levertijd
Bestellingen voor 15.00 uur geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. LET OP: plaats je de bestelling in het weekend (na vrijdag 15.00 uur) dan wordt deze op dinsdag geleverd.


Wat zijn de bezorgtijden?

Indien je kiest voor gratis verzending via "Kiwitz Next Day" is het helaas niet mogelijk een exacte tijdsindicatie te geven en zijn onze bezorgtijden op normale werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Wij doen er alles aan om vertraging van een bestelling te voorkomen, helaas komt dit in een enkel geval voor. De gekozen gewenste lever- of afhaaldatum is niet bindend. 

Neem bij een dag vertraging contact met ons op zodat wij de status van de bezorging kunnen nazien.

In het geval je specifieke wensen hebt met betrekking tot de levertijd, neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag.

Moet ik aanwezig zijn bij de aflevering?

Ja, wij stellen dit zeer op prijs. Wanneer je zelf niet aanwezig kunt zijn tijdens het afleveren vragen wij je een alternatieve oplossing te vinden, bijvoorbeeld dat de zending in ontvangst wordt genomen door de buren. In dit geval kun je dit het beste direct in de algemene opmerkingen van jouw bestelling plaatsen.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de aflevering, dan vragen wij jou om dit bij de bestelling aan te geven, middels de daarvoor bestemde checkbox en om aan te geven waar het materiaal kan worden neergezet. Vanzelfsprekend ligt het risico voor een eventuele vermissing van de geleverde goederen na aflevering bij de ontvanger.

Heb je een speciaal verzoek of wil je vooraf een en ander goed afstemmen, neem dan even contact met ons op om zo gezamenlijk tot een passende oplossing te komen.

Levering op pallets

Afhankelijk van de grootte word je bestelling geleverd op één of meerdere pallets. In het geval van levering op europallets is het mogelijk dat wij deze pallet(s) retour nemen. Als je dat wilt, dien je dit bij de bestelling kenbaar te maken en zullen bij de aflevering van de bestelling een gelijk aantal europallets door de transporteur omgeruild kunnen worden.

Retourneren van andere pallets en/of verpakkingsmaterialen is niet mogelijk.

Aan het laden
Aan het laden