Eenvoudig bitumen daken repareren/beschermen

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Eenvoudig bitumen daken repareren/beschermen

Een waterdicht dak boven je hoofd
| 7 november 2017
Eenvoudig bitumen daken repareren/beschermen
Eenvoudig bitumen daken repareren/beschermen

Als een bitumen dak kleine beschadigingen of scheuren heeft, maar nog wel in een goed staat is, dan is het een goedkope oplossing om deze te repareren met een dik-vloeibare bitumencoating.

Sinds de introductie van de webshop verkopen wij veel producten om daken te reperaren/beschermen. Vooral weber.tec 905 is een hardloper. Wij zijn zelf ook verbaasd, dat particulieren zo vaak voor dit product kiezen. 


Waarom is dik-vloeibare bitumencoating zo succesvol?

Het succes van weber.tec 905 dik-vloeibare bitumencoating is simpel te verklaren. Een beschadigd dak compleet vervangen is een dure oplossing. Als het dak nog in een goede staat is, maar plaatselijke beschadigingen heeft, dan is weber.tec 905 dé oplossing. Het is zeer eenvoudig op een dak aan te brengen en het is een goedkope, betrouwbare oplossing. Met de beschermlaag ben je jarenlang verzekerd van een waterdichte reparatie.

Grote scheuren of gaten in bitumen daken reparen?
Ook als er grotere scheuren en gaten in een bitumen dak zitten, is er een oplossing om dit te repareren. Een compleet dak vervangen doe je pas als de gehele staat van het dak slecht is. Met drie specifieke producten kun je grotere scheuren en gaten op een duurzame manier afdichten. 

Met weber.tec 911 repareer je de scheuren en gaten, dit is een gebruiksklare bitumenspachtel die je in één keer aanbrengt. Vervolgens breng je een specifieke primer voor bitumen aan om een optimale hechting te krijgen. Om de reparatie en het dak te beschermen breng je weber.tec 905 aan. Zo ben je verzekerd van een waterdicht dak.
 

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven