Training kelderafdichting binnenzijde

22 februari 2024

Meld je nu aan!


Training kelderafdichting binnenzijde - 22 februari 2024


Meld je nu aan voor een exclusieve training over kelderafdichting binnenzijde op donderdag 22 februari. Door de hoge grondwaterstanden met lekkage in de kelders als gevolg, is de vraag naar kelderafdichting groot. Deze dag staat in het teken van zowel theoretische kennis als praktische toepassingen, waarbij we dieper ingaan op diverse situaties en de meest geschikte systemen en producten bespreken.

Wat kun je verwachten?

  • Uitgebreide theoretische uitleg over kelderafdichting binnenzijde.
  • Interactieve praktijkdemonstraties
  • Een unieke kans om vragen te stellen aan onze experts en praktische tips te ontvangen.
De praktijkgedeeltes van de training vinden buiten plaats. Wij verzoeken je vriendelijk hiermee rekening te houden bij jouw kledingkeuze. Uiteraard zorgen wij voor een heerlijke lunch.
 
Datum: Donderdag 22 februari 2024
Tijd:  Inloop vanaf 09.00 uur, training start om 09.30 uur en duurt tot circa 15.00 uur.
Locatie: De Hogenkamp 22, 7071 EC Ulft

Investering en tegoedbon

De kosten voor deelname aan deze waardevolle dag bedragen slechts € 25,00 per persoon. Als blijk van waardering ontvangt elke deelnemer na het volgen van de scholing een certificaat en een tegoedbon ter waarde van € 50,00 te besteden aan onze hoogwaardige producten.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig  door onderstaand formulier in te vullen. Let op: vanwege praktische redenen en de te verwachten aanmeldingen, is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 4 personen per bedrijf.


Aanmeldformulier training kelderafdichting

Aan het laden
Aan het laden