Retourneren


Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om door Kiwitz geleverde producten te retourneren of te ruilen. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. Op deze pagina vind je informatie zoals onder welke voorwaarden wij geleverde producten terugnemen. Staat jouw vraag er niet bij, stel deze dan via ons contactformulier.

Hoe lang kan ik retourneren?

Volgens de Wet Kopen op Afstand heb je na het doen van aankopen via internet het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van de bestelling.
Indien je jouw bestelling wilt retourneren, is dat geen probleem. Tijdens de bedenkperiode kan je de bestelling ongedaan maken door dit aan ons te melden.
Je dient er zelf voor te zorgen dat de bestelling naar ons wordt geretourneerd en binnen 14 dagen na de ontbindingsdatum in ons bezit is.

Kies je voor creditering, dan storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug op jouw rekening.
 

Hoe werkt retourneren?

Binnen de bedenkperiode (14 dagen na ontvangst) kun je de bestelling ontbinden en er voor kiezen de volledige bestelling te retourneren.

Wanneer je artikelen wilt retourneren, kan je deze retourzending eenvoudig aanmelden via het daarvoor bestemde contactformulier; kies voor het retourformulier en vul de gevraagde velden in.
Je ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst van de retourmelding.
Binnen 14 dagen na deze melding dient de volledige bestelling in ons bezit te zijn.
Tenslotte zullen wij, na een correcte en volledige ontvangst van de goederen, de volledige aankoopsom terugstorten op jouw rekening.

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

Als je er voor kiest om de volledige bestelling te retourneren, zijn er op zich geen kosten aan verbonden, je krijgt het volledige aankoopbedrag retour.
De kosten voor het retourzenden zijn echter wel voor jouw rekening.

Om het jou makkelijk te maken kunnen wij het transport voor je regelen; in dat geval bedragen de retourkosten € 29,95 excl. BTW. Dit bedrag zal worden verrekend met het retourbedrag.
Als je het materiaal zelf terugbrengt worden uiteraard geen retourkosten berekend.
 

Wat is uitgesloten van het retourrecht?

Producten die speciaal voor jou of op jouw verzoek geproduceerd zijn, worden niet retourgenomen.
Dergelijke producten zijn bijvoorbeeld verf in een speciale kleur en/of ordergrootte; specifieke uitvoeringen van vloerafvoeren e.d. of producten die normaal gesproken niet op voorraad zijn.
Verder dient het  product (levering)  compleet  en in de oorspronkelijke staat te zijn, dus ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd.  

Aan het laden
Aan het laden