Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Gratis verzending vanaf € 300,-

MAAK HET WAAR. MET KIWITZ

 PRIMERS    TEGELLIJMEN    MORTELS    AFDICHTING

  BETONHULPSTOFFEN    COATINGS
BEKIJK DE PRODUCTEN

Bereikbaarheid zomer


Tijdens de gehele zomer zijn wij doorlopend geopend en leveren wij je bestelling uit. Tijdens de bouwvak van maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus (week 31, 32 en 33) hebben we aangepaste openingstijden vanwege een lagere bezetting. In deze weken zijn we geopend van 08:00 - 16:30 uur.


  • Sinds 1954. Kennis, vakmanschap en betrouwbare materialen
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Maak een account aan en ontvang 5% korting
  • Gratis verzending vanaf € 300,-

 

Maak het waar. Met Kiwitz.

 
Kiwitz bedient sinds 1954 de Nederlandse bouwmarkt met uiteenlopende systemen, diensten en producten. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak, nauwe verbondenheid en partnerschap met onze klanten en relaties. We staan altijd in direct contact en we verzorgen zelf het gehele traject: van systeemadvisering, levering van producten, begeleiding tijdens verwerking tot nazorg.

Van oudsher staan wij bekend om onze tegellijmen, mortels, voorstrijkproducten en coatings. In de loop van de jaren hebben wij een compleet productaanbod en bijbehorende advisering voor tegelzettersproducten, afdichtingsproducten, betonmortelproducten en vloer- en wandproducten ontwikkeld.
 
En zo werken we elke dag aan de uitdagingen die de bouwbranche biedt. Onze specialisten hebben zelf een achtergrond in de bouw en wéten wat er speelt. Wanneer je goed werk wilt maken voor méér dan tevreden klanten, dan zitten wij op dezelfde golflengte. Samen maken we het waar!
Ontvang 5% korting
Maak een zakelijk account aan en ontvang direct 5% korting
Maak een account aan
Advies voor jouw klus
Bekijk onze tips en stappenplannen voor elke klus
Check jouw klus
Projecten
Met onze producten en ons advies staan we aan de basis van veel mooie projecten
Bekijk referenties
Aan het laden
Aan het laden