Tegelwerk badkamers in hotelkamers en suites Van der Valk Theaterhotel AlmeloVoor de renovatie van badkamers in luxe hotelkamers en suites in het Van der Valk Theaterhotel Almelo heeft Dannenberg Tegelwerken uit Rijssen het tegelwerk verzorgd.
Dannenberg Tegelwerken renoveert op dit moment de badkamers van hotelkamers en suites van het Van der Valk Theaterhotel te Almelo. Het gaat in totaal om 196 badkamers.

Er is gekozen voor een hoogwaardige, moderne en grootformaat tegel. Deze tegels vergen een andere manier van verwerken dan een 20x30 formaat tegel. 100% verlijming is dan ook een must om onder andere te voorkomen dat tegels hol klinken.

Er is gekozen voor de volgende producten van Kiwitz: de PRM 108 en PRM 125. Als uitvlakmortel wordt de MRT 330 gebruikt of Jackoboard als ondergrond. Voor de verlijming van de vloer wordt een stofarme lichtgewicht S1 tegellijm gebruikt: de LMN 560. Dit scheelt een hoop stof in een luxe hotel kamer. Voor de wand wordt ook gebruikt gemaakt van de LMN 320. Een ideale pasta tegellijm voor grootformaat tegels. Dit alles wordt afgewerkt met een fijne kristalvoeg, de weber.fug 875F.

Al met al een mooi project op een mooie locatie.

Aan het laden
Aan het laden