Waarom zijn houtlook vloertegels zo populair?

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Waarom zijn houtlook vloertegels zo populair?

| 30 november 2017
Waarom zijn houtlook vloertegels zo populair?
Waarom zijn houtlook vloertegels zo populair?

Houtlook vloertegels zijn de laatste jaren enorm in opkomst. Vaak zie je dat een bepaald type tegel een periode populair is en dit weer afvlakt. Mijn verwachting is dat houtlook vloertegels een klassieker worden.

Een houten vloer is tijdloos en is een uniek natuurproduct. Geen enkele houten vloer is hetzelfde. Er zijn heel veel mensen die een houten vloer fantastisch vinden. Toch zijn er een aantal beperkingen aan een houten vloer. Zo gaat een houten vloer niet goed samen met vloerverwarming, is prijzig en vraagt jaarlijks onderhoud. Een houtlook tegel biedt daarom uitkomst als je een vloer wilt met de uitstraling van een houten vloer, vloerverwarming hebt en een onderhoudsarme vloer wenst.

De technieken voor een houtlook vloertegel zijn sterk verbeterd in de laatste jaren en de productiekosten gedaald. Daarom kun je nu een houtlook vloertegel kiezen in bijna elke gewenste houtprint, tegen een gangbare prijs. 

Zoals ik hierboven al beschreef, is elke houten vloer uniek en zie je verschillende 'stukken hout' terug in een houten vloer. Bij een houtlook vloertegel heb je een meer consistente uitstraling van je vloer. Door de ongekende printtechnieken zijn er zo veel verschillende houtlook tegels.

Het succes van de houtlook vloertegels omschrijf ik met één zin:
De warme uitstraling van een houten vloer gekoppeld aan de gemakken van een keramische tegelvloer.

Hieronder vind je een aantal prachtige foto's waar houtlook tegels zijn toegepast. 

houtlook-vloertegels

Henk Jan Smids
Tegelcenter SK

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven