Relaxen, zwemmen en genieten in het vernieuwde zwempark van vakantiepark De Twee Bruggen.

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Relaxen, zwemmen en genieten in het vernieuwde zwempark van vakantiepark De Twee Bruggen.

Het sport, wellness en zwempark met binnen-en buitenbad is volledig gerenoveerd.
| 28 juni 2018
Relaxen, zwemmen en genieten in het vernieuwde zwempark van vakantiepark De Twee Bruggen.
Relaxen, zwemmen en genieten in het vernieuwde zwempark van vakantiepark De Twee Bruggen.

December 2017 kwam van Tegelzetter Hemmie Borckink met de vraag om advies uit brengen voor het renoveren van het bestaande zwembad en de kleedlokalen met douches. Het project stond onder hoge druk, maar is in korte tijd opgeleverd!

Project: De twee Bruggen te Winterswijk
Werk:    Binnen zwembad vakantiepark.
Tegelzetter: Tegelzetbedrijf Hemmie Borckink, Eibergen

Het leukste vakantiepark in de Achterhoek!
Vakantiepark De twee bruggen ligt in Gelderland heeft alles wat je van een vijfsterrenpark mag verwachten. Ruime kampeerplaatsen, comfortabele accommodaties en luxe faciliteiten om lekker te ontspannen. Het vernieuwde sport, wellness en zwempark met binnen-en buitenbad heeft maar liefst vier glijbanen.

Voorafgaand het project is een inspectie uitgevoerd. Uit de inspectie bleek dat het bestaande tegelwerk in het zwembad in goede staat was en is gekozen om het bestaande tegelwerk te laten zitten en te renoveren. 

Door middel van een diamantschijf is het bestaande tegelwerk eerst opgeslepen. Dit houdt in dat de tegels worden schoongemaakt zodat het een verbeterende hechting krijgt voor de volgende lagen. Na het opslijpen zijn de tegels stofvrij en droog gemaakt. Om vervolgens met voorstrijk, dat speciaal voor bestaand tegelwerk is bestemd, voor te strijken. Voor de voorstrijken op bestaand tegelwerk is gebruik gemaakt van de PRM 120

De opdrachtgever wilde voorkomen dat zwembadwater (chloor) in de constructie kon komen. Daarom is gekozen voor een dichtingslaag. Over de gehele oppervlakte zijn de wanden en vloer voorzien van een flexibele dichtingslaag. Hiervoor is de Kiwitz LMN 920 gebruikt. Om de bestaande scheuren te overbruggen is in de eerste laag LMN 920, een glaszijde weefsel, sys 981, ingelegd.

Het project stond onder hoge druk en moest in korte tijd worden opgeleverd. Een factor waar rekening mee te houden was, was dat de locatie van uitvoering niet altijd water en wind dicht was. Ondanks de koude winterdagen werd er met de paasdagen weer volop gezwommen. 

Verwerkte materialen:

Onze klanten schakelen ons vaak in een vroegtijdig stadium in om de juiste productsystemen te gebruiken voor het project. 

Heb je een vraag of een vergelijkbaar project, neem dan contact met ons op via +31 315 270 620.
 

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven