Nieuw élan voor theaterhotel Almelo

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Nieuw élan voor theaterhotel Almelo

Tegelzetbedrijf Dannenberg adviseerde in aankleding
| 23 augustus 2018
Nieuw élan voor theaterhotel Almelo
Nieuw élan voor theaterhotel Almelo

Theaterhotel Van der Valk in Almelo is een bijzonder renovatieproject voor het Rijssense Dannenberg Tegelwerken dat de badkamers van 120 standaardkamers en 16 luxe suites onder handen neemt.

De renovatie van de badkamers van het hotel in Almelo is volgens Gerben Dannenberg, eigenaar samen met zijn broer Marc van Dannenberg Tegelwerken uit Rijssen, een bijzonder project. “In de regel staan tegels en materialen vermeld in het bestek en moet je ze alleen maar plakken. Dit keer  werden we bij de aankleding betrokken en gaf Van der Valk ons alle ruimte om mee te denken. De eigenaar kwam naar onze showroom in Rijssen en samen hebben we de tegels uitgezocht.”

HISTORIE THEATERHOTEL
Dannenberg Tegelwerken is aan het werk in een bijzondere combinatie van hotel en theater. Ruim vijfentwintig jaar geleden nam Van der Valk de toen noodlijdende schouwburg de Hagen over voor het symbolische bedrag van 1 gulden. De tegenprestatie was de bouw van een hotel in Almelo, dat er toen nog niet was. Er werd voor 25 miljoen gulden in het pand geïnvesteerd en op 21 januari 1991 ging het Theaterhotel open. Een noviteit destijds, want terwijl vanaf de balkons hotelgasten in jacuzzi’s genieten van het uitzicht, kijkt het theaterpubliek in de grote zaal naar één van de vele voorstellingen.

​Klik op onderstaand artikel van Tegeltotaal voor de volledige en vergrote weergave.
Nieuw élan voor Theaterhotel Almelo

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven