Nieuw bij Kiwitz: Jackoboard

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Nieuw bij Kiwitz: Jackoboard

Bouw- en tegelelementplaten van het merk Jackon
| 29 september 2018
Nieuw bij Kiwitz: Jackoboard
Nieuw bij Kiwitz: Jackoboard

Nieuw bij Kiwitz! Bouw- en tegelelementplaten van het merk Jackon. Deze platen kunnen voor zeer veel toepassingen worden ingezet en zijn daarmee een perfecte oplossing voor alle afbouwers.

Deze elementen zijn ideaal in te zetten als ombouw voor baden en wastafels, als (niet dragende) wanden in natte ruimten. Tevens te gebruiken als tussenlaag op kritische ondergronden; door deze platen mechanisch te bevestigen op de ondergrond ontstaat een perfecte ondergrond voor nieuw tegelwerk. Daarnaast kunnen deze platen dienen als opvullaag bijvoorbeeld ter overbrugging van het verschil tussen een bestaand tegellaag en stucwerk.

De platen zijn zeer eenvoudig te modelleren en daarom breed inzetbaar. De platen zijn van de hoogste XPS kwaliteit en voorzien van een cementaire afwerklaag voorzien van een weefsel. Jackoboard platen met als dikte 4-6 en 10 mm zijn leverbaar in de afmeting 1.300 mm x 600 mm. Platen met als dikte 10- 12,5- 30- 40- 50- 60- en 80 mm zijn verkrijgbaar in de afmetingen 2.600 x 600 mm.Bekijk de video met de vele toepassingsmogelijkheden van het Jackoboard Plano  bouw- en tegelelement.

Bekijk de Jackoboards of neem contact op met onze binnendienst voor eventuele vragen.

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven