Logistiek 2.0: maatwerk voor badkamer refits

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Logistiek 2.0: maatwerk voor badkamer refits

Logistiek 2.0
| 4 oktober 2018
Logistiek 2.0: maatwerk voor badkamer refits
Logistiek 2.0: maatwerk voor badkamer refits

In nauwe samenwerking tussen Zegers Bouw en Kiwitz is de afleverprestatie onder de loep genomen en aangepast aan de wensen van Zegers Bouw. Per woning is de gemiddelde behoefte aan bouwstoffen geassembleerd.

Onder de naam ‘Refits’ renoveert Zegers Bouw jaarlijks meer dan 400 badkamers in de regio Arnhem-Ede voor woningcorporatie Woonstede. Bij een ‘traditionele’ aanpak blijft de bestaande situatie zoveel als mogelijk gehandhaafd. Vervolgens wordt met snelwerkende producten (vooral mortels en lijmen) een  nieuw en modern uiterlijk gegeven aan deze badkamers waardoor ze weer 20 jaar meekunnen.

Kiwitz is al geruime tijd partner voor Zegers Bouw voor deze projecten. In nauwe samenwerking is de afleverprestatie onder de loep genomen en aangepast aan de wensen van Zegers Bouw. Per woning is de gemiddelde behoefte aan bouwstoffen: 1 emmer primer, 7 zakken lijm en mortel, 3 emmers pastalijm en nog diverse bijproducten zoals kit en drainsealer. Qua gewicht schommelt de order tussen 150 en 250 kg (zie foto).

Deze orders worden op maat gemaakt per woning die wordt gerenoveerd en wordt afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Door deze maatwerkaanpak worden onnodige ritten naar de eigen werf en bouwmaterialenhandelaar voorkomen en gaat er geen kostbare tijd verloren aan transport.

Neem contact op met uw vertegenwoordiger om af te stemmen welke aflevervorm voor ú het beste is.
 

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven