Kiwitz Expert Dealer Van Rossum aan het woord

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Kiwitz Expert Dealer Van Rossum aan het woord

Davy van Rossum vertelt over het Dealerschap
| 6 juni 2018
Kiwitz Expert Dealer Van Rossum aan het woord
Kiwitz Expert Dealer Van Rossum aan het woord

Sinds een jaar is van Rossum een Kiwitz Expert Dealer. Als Kiwitz Expert Dealer ben je een officieel dealerpunt waar Kiwitz producten worden verkocht. We vroegen Van Rossum wat het Kiwitz Expert Dealer voor hem inhoudt.

Davy van Rossum, mede-eigenaar van Van Rossum Tegelhandel – Tegelwerken  – Sanitair – Badmeubels

Van Rossum tegels is een familiebedrijf dat bijna 40 jaar actief is in de tegelbranche. Naast het tegelzettersbedrijf waarmee Peter van Rossum (vader van Davy) in 1984 is begonnen, is hij door de vraag naar tegels overgeschakeld naar een tegelwinkel. Sinds een jaar is Van Rossum een Kiwitz Expert Dealer. Als Kiwitz Expert Dealer ben je een officieel dealerpunt waar Kiwitz producten worden verkocht. We vroegen Van Rossum wat het Kiwitz Expert Dealer voor hem inhoudt.

Een jaar geleden zei Van Rossum ‘Ja’ tegen het Kiwitz Expert Dealerschap. Hij zag nl. een stuk expertise die hij van het merk Kiwitz krijgt en kan overbrengen. “Kiwitz is niet op elke hoek te koop waardoor je in de omgeving een exclusieve positie hebt. Het komt wel voor dat klanten graag andere merken willen omdat ze Kiwitz niet kennen, maar ik verkoop liever Kiwitz!” zegt Van Rossum lachend.

Wanneer klanten overgaan op Kiwitz producten zullen via Van Rossum de producten gekocht worden. “Doordat we exclusief zijn, is het belangrijk dat alle Kiwitz Dealers elkaar gaan versterken.’’

Van mijn vertegenwoordiger Fons vanuit Kiwitz heb ik vernomen, dat in september een Kiwitz Expert Dealer-dag wordt georganiseerd waar alle KED’ers bij elkaar komen om over het dealerschap en de doorontwikkeling te praten. Dit vind ik heel sterk, zo kom je samen verder.

Als dealer is het belangrijk, dat je wordt gesteund door de leverancier. Kiwitz schiet daarin niet te kort. Beter heb ik nog nooit gehad.” zegt Van Rossum. “De service en logistieke mogelijkheden zijn toekomstgericht. Het komt niet voor bij concullega’s dat je of vóór drie uur bestelt, je de vracht de volgende dag in huis hebt, of zelfs gebruik kan maken van de nachtlevering dat het ’s ochtends al voor je klaar staat!

Kiwitz denkt goed mee om de kosten voor de dealer zo laag mogelijk te houden. Bij grote vrachten worden er geen bezorgkosten gerekend. En, heb je nog een doosje die geleverd moet worden? Dit is bij Kiwitz geen probleem en wordt het pakketje zonder morren tegen een kleine vergoeding, voor de bezorgkosten, gebracht.

We zijn nu een jaar onderweg en het opbouwen van je dealerschap kost tijd. Je verkoopt nieuwe producten, klanten willen graag de zekerheid van een goed product.” Van Rossum heeft zich daarom het afgelopen jaar voornamelijk gericht op de verkoop van Kiwitz producten binnen projecten en aan particulieren. De volgende uitdaging die hij aangaat, is om de ZZP’er uit de omgeving naar zijn winkel te trekken, en ja, daar hoort natuurlijk ook de naamsbekendheid en verkoop verbreding van Kiwitz producten en diensten bij. “Het liefst zie ik mijn winkel helemaal vol liggen met gele zakken, al moet ik erover heen kruipen!” zegt hij met een knipoog.

De wens van Van Rossum is, dat ’s nachts geleverd worden, kan blijven. Op dit moment zijn nachtleveringen een pilot bij Kiwitz met een geselecteerd aantal klanten, maar hij ziet deze logistieke vorm graag blijvend bij Kiwitz. Hiermee komt hij eigenlijk weer terug bij het begin; Kiwitz denkt toekomstgericht.
 

Wil je meer weten over het Kiwitz Expert Dealer schap? Dan komen wij graag met jou in contact of bekijk de Kiwitz Expert Dealer info. Vul het formulier in via de website, of bel ons via 0315 – 270 620.

Ben jij zelf een Kiwitz Expert Dealer en wil je ook graag je verhaal en ervaringen delen? Dan horen wij dit graag! Stuur een mail naar a.pothof@kiwitz.nl en wij nemen contact met je op!

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven