Fix Plus Twist Caps - 600 stuks

Art nr. ITEM.0003018
De Twist Caps gebruik je in combinatie met de Twist Levelling Clips. Deze Caps draai met een schroefbeweging over de speciale twist clips. Net als bij het systeem met de clip en de keg plaats je als eerst de clip onder de tegel. Vervolgens kan de volgende tegel op zijn plaats gelegd worden. Nu kan
Aantal per verpakking
Prijs
€ 82,48
prijs per Doos
excl. BTW
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Doos
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De Twist Caps gebruik je in combinatie met de Twist Levelling Clips. Deze Caps draai met een schroefbeweging over de speciale twist clips.
Net als bij het systeem met de clip en de keg plaats je als eerst de clip onder de tegel. Vervolgens kan de volgende tegel op zijn plaats gelegd worden. Nu kan de Twist Cap op de clip geschroefd worden. Door zijn ergonomische vorm is deze zonder veel moeite goed stevig aan te draaien zodat het tegelwerk goed genivelleerd wordt. Tevens is de cap voorzien van openingen aan vier zijden zodat het zicht op het tegelwerk behouden blijft.
Na het uitharden van de tegellijm word met wat handig voetenwerk, of een rubberhamer, het levelling systeem verwijderd. Schop, of sla, altijd met de voegrichting mee. De Twist Caps zijn gefabriceerd uit hoogwaardig kunststof en kunnen meerdere malen worden gebruikt.

Toepassingen

Geschikt voor wand- en vloertegels.
Te gebruiken in combinatie met de Twist Levelling Clips.
Ergonomisch ontwerp voor  beter resultaat.

De Twist Caps zijn zo ontworpen dat deze uitermate geschikt zijn voor het plaatsen op de kruispunten van uw tegelwerk. De openingen in de Caps zorgen ervoor dat er altijd goed zicht is op de voegen. Dit heeft als voordeel dat er met aanzienlijk minder inspanning, kosten en met meer tijdwinst getegeld kan worden.
Specificaties
Aantal per verpakking 600 stuks
Gereedschap Tegelzettersgereedschap
    Aan het laden
    Aan het laden