Een kijkje in de logistiek van Kiwitz

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Een kijkje in de logistiek van Kiwitz

Flexibiliteit vs tijdsvensters
| 12 december 2017
Een kijkje in de logistiek van Kiwitz
Een kijkje in de logistiek van Kiwitz

Elke dag zijn wij met het team bezig om alle bestellingen te verwerken om deze op tijd op transport te zetten. Met een zeer servicegericht team krijgen we elke dag weer 'spoedjes' tussen door. Dat is niet erg, maar ook bij logistiek geldt, een goede planning zorgt voor tijdswinst en dus geld.

Vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd. In een ideale situatie kun je om 14.45 uur de laatste bestellingen gereed maken en kan de vrachtwagen om 15.00 uur gaan rijden. Wij snappen als geen ander, dat je als ondernemer/vakman druk bent en dan ineens realiseert dat je nog een emmer bitumen nodig hebt voor het werk in Groningen. Wij proberen dan altijd met een oplossing te komen zonder dat de transportkosten duurder zijn dan die ene emmer, die je morgen echt nodig hebt.

Ulft - Groningen is ook niet om de hoek, maar wij willen een klant niet in de 'steek' laten. Dit is een voorbeeld, dat zeker een paar keer per jaar voorkomt. Vaak vinden we dan wel een medewerker die bijvoorbeeld naar Zwolle rijdt, daar de klant treft en de emmer overhandigt. Hiermee besparen we op de transportkosten en de klant kan verder met het werk.

Zoals eerder al gezegd moeten dit de uitzonderingen op de regel zijn. Tijdig bestellen geeft rust en regelmaat en voorkomt de kans op fouten. Wij hebben zo veel verschillende bestellingen en type verzendingen, dat dit een geoliede machine moet zijn.
Of het nu gaat om volle pallets van één product, of een pallet met verschillende tegelzettersproducten voor de renovatie van één badkamer; het verloopt allemaal via hetzelfde systeem. In onderstaand filmpje krijg je een indruk van het proces. 
 

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven