Complete badkamerrenovatie in 5 werkdagen zonder overlast

Heb je een vraag? Bel 0315 - 270 620

Complete badkamerrenovatie in 5 werkdagen zonder overlast

Project Oostelijk Bolwerk in Terneuzen
| 4 februari 2019
Complete badkamerrenovatie in 5 werkdagen zonder overlast
Complete badkamerrenovatie in 5 werkdagen zonder overlast

Nesto Holland Tegelwerken renoveert 65 badkamers in bewonersflat in Terneuzen. Binnen 5 werkdagen hebben de bewoners een compleet nieuwe badkamer zonder enige overlast.

Een groot renovatieproject 'Oostelijk Bolwerk' in Terneuzen omvat het renoveren van ongeveer 400 woningen in drie bewonersflats. Nesto kreeg de opdracht om de badkamers in deze flats te renoveren. Nesto Holland Tegelwerken verzorgt het tegelwerk en Nesto Sanitair het loodgieterswerk, 

De badkamers kregen een nieuwe indeling. Dat betekende dat de leidingen verlegd moesten worden. Met als gevolg: veel hak- en breekwerk in de betonnen flats én veel overlast voor de veelal oudere bewoners. En dat wilde men natuurlijk juist niet. 

Een mooie uitdaging om het anders aan te pakken. Nesto Holland Tegelwerken besloot om de Jackoboard bouw- en tegelelementen te gebruiken voor dit project. Dit had alleen maar voordelen:
  • geen hak- en breekwerk
  • het leidingwerk werd in de Jackoboard elementen uitgesneden en geplaatst
  • nieuwe tegels werden over de oude tegels geplakt.
  • geen last van droogtijden 

En dus een compleet nieuwe badkamer met nieuw sanitair en nieuw tegelwerk in 5 werkdagen, zonder overlast voor de bewoners.

 

Nesto Holland Tegelwerken heeft in de tweede helft van 2018 ongeveer 65 badkamers gerenoveerd. Sommige badkamers zijn gerenoveerd terwijl de bewoners aanwezig waren. Het project loopt dit jaar door. Elke maandag en woensdag start Nesto met de renovatie van een badkamer in een lege woning. Gedurende het jaar zal nog een project van 30 à 40 badkamerrenovaties starten waar de bewoners aanwezig zijn.

De volgende Kiwitz producten zijn tijdens het project gebruikt:

Bedrijfspresentatie

  • Sinds 1954 servicegericht vanuit partnerschap.
  • Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.
  • Vanaf € 150,- gratis verzending
usps
Terug naar boven